2020-11-22 08:11:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szép napra ébred, és a párja még jobb kedvre hangolja

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy romantikus kapcsolat van láthatáron. A kérdés csak az, hogy ön vajon képes-e még meglátni és megszeretni az illetőt. Lehetséges, hogy annyi szemellenzővel, azaz előítélettel vértezte fel magát, hogy képtelen meglátni a másikat valójában.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Folyton konfliktusokba keveredik a párjával. Ne tegyen neki szemrehányásokat olyasmiért, amiben csak nagyon kevéssé hibáztatható.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, hogy eseménytelen az élete. Erről azonban ön is tehet, hiszen akkor érzi magát a legjobban, ha magára maradhat kicsit. Egy szerelem azonban még önt is képes lenne felrázni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha folyton csak a sérelmeit emlegeti, akkor nem csodálkozhat azon, hogy akiket vádol, azok jó távol tartják magukat öntől. A panaszkodás nem nyit az igazi kommunikáció felé. Próbálkozzon inkább azzal, hogy valóban a másikra figyel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A napi robotolás során kevés ideje marad arra, hogy a lelkével is foglalkozzon. Most, hogy itt a hétvége, ideje kitárnia azt, amit eddig elnyomott, eltitkolt. A társa megértőnek fog mutatkozni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, hogy semmi sem mehet úgy már tovább az életében, mint ahogy eddig volt. A változást kell is forszíroznia, de csakis magán vehet erőt. Ha másokon teszi, azt erőszaknak fogják érezni a többiek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Vigyázzon a nyelvére a mai napon! Valakit akaratlanul is megbánthat, ha olyasmit mond, amit a másik akarva-akaratlanul is magára vehet. Kerülje a kétértelmű fogalmazást, és mondjon minél több kedves szót mindenkinek!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy különleges munkahelyi feladata tarthatja izgalomban önt még a hétvégén is. Az ezzel való foglalkozást nem is érzi munkának, teljes lelkesedéssel veti bele magát a témába. Lehet, hogy még a kedvesét is bele tudja vonni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az érzelmi élete most meglepő kapcsolatban lehet a pénzügyekkel. Nem kell, hogy emiatt a kétség mardossa, vagy különleges skrupulusai legyenek miatta. Ez teljesen természetes dolog, hiszen anyagi világban élünk.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szép napra ébred, és a párja még jobb kedvre hangolja. Körbeveszi figyelmességgel, amit azért nem ártanak viszonoznia is. Ma az intim kapcsolatában találhatja meg a boldogságot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár a nagyvilágból érkező hírek aggasztják, személyes szintem meg tudja találni az örömforrásokat. Hívja fel ma a barátait!


Halak: II. 19. - III. 20.

Most nehezen viseli a korlátozásokat, kötöttségeket! Meneküljön a könyvekbe! Egy szép regény jó kedvre hangolná.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: